ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΝΕΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΧΑΝΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΟΣ – ΧΑΝΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ –ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

1Η ΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο σχολείο στις 18:45 , μεταφορά στο λιμάνι και επιβίβαση στο καράβι . Αναχώρηση στις 21:00 με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

2Η ΜΕΡΑ

Άφιξη στις 06:00 στο Ηράκλειο και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ακολουθεί επίσκεψη στα Μινωϊκά Ανάκτορα της Κνωσού. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό . Αναχώρηση για τα Χανιά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια καλύτερη γνωριμία με την πόλη των Χανίων. Θα επισκεφθούμε την παλιά Βενετσιάνικη εκκλησία , τη Βενετσιάνικη εκκλησία Λότζια, το τζαμί των Γενίτσαρων, τον προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε την εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου , το αρχαιολογικό μουσείο και το Ναυτικό μουσείο . Το μεσημέρι ελεύθερο για καφέ και φαγητό στο Βενετσιάνικο λιμάνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Βραδινό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο , αναχώρηση για το Ρέθυμνο και επίσκεψη στη μονή Αρκαδίου. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος στο Ρέθυμνο για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το ξακουστό φαράγγι της Σαμαριάς. Στη διαδρομή συναντάμε τα Πορτοκαλοχώρια και το χωριό Λάκκοι. Άφιξη στο οροπέδιο του Ομαλού, όπου βρίσκεται η είσοδος του φαραγγιού της Σαμαριάς. Στη συνέχεια αναχώρηση για την παλιά πόλη των Χανίων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα , αγορές και φαγητό . Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ακρωτήρι όπου βρίσκονται οι τάφοι των Βενιζέλων και στις 19:00 μεταφορά στο λιμάνι της Σούδας, επιβίβαση στο πλοίο και 21:00 αναχώρηση για Πειραιά . Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί και μεταφορά στο χώρο του σχολείου.

6Η ΜΕΡΑ

Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί και μεταφορά στο χώρο του σχολείου

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κατεβάστε το πρόγραμμα